Një zemër si e Eklent Kaçit nuk bëhet lehtë, talenti nga Laçi e shpreh dashurinë për Shën Valentin me përsosmëri

0

Eklent Kaçi është bilardisti më i mirë në Shqipëri, por edhe një nga më të mirët në botë. Pavarësisht moshës së re të tij, vazhdon të përfaqësojë dhe ngrejë denjësisht flamurin e Shqipërisë në turnet që organizohen për këtë sport.

Dashuria për Shën Valentin mund të shprehehet edhe nëpërmjet punës dhe pasionit, në mënyrën më perfekte të mundshme. Këtë e ka bërë bilardisti nga Laçi, që ka formuar zemrën e plotë, me gurët e tjerë që ishin të formuar dhe prisnin vetëm një tjetër që të ishin të plotësuar. /Sport Ekspres/

 

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentines Day ? ??

A post shared by ?????? ??ç? (@eklent.kaci) on

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.