Një Botëror që do të përjetohet ndryshe për europianët, Katari i jep tifozëve alkol me orar

0

Botërori i Katarit do të jetë ndryshe nga se e kemi parë vitet e kaluara. Shteti i Katarit është një vend me pikëpamje të theksuara myslimane dhe nuk toleron asnjë turist apo emigrant që futet në këtë territor. Në stadiumet e Katarit nuk do të lejohet asnjë pije alkoolike, pavarësisht kërkesës së madhe të shteteve europiane dhe ato të Amerikës Latine.

Autoritet vendore kanë vendosur që alkooli të shërbehet vetëm me orare të caktuara dhe në ambiente të mbyllura. Katari po kontestohet shumë nga shtetet europiane për mungesë të lirive dhe të drejtave të njeriut. Tifozët gjermanë në të gjitha ndeshjet e fundit kanë bërë thirrje për të bojkotuar këtë kompeticion. Kjo për shkak se në Katar punojnë shumë emigrantë nga Bangladeshi, India dhe Nepali të cilët paguhen shumë keq./Elio Hajdari-Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.