Nga lider në problem, Bonuçin s’e duan?

Klubi investoi te ai shumë para për ta marrë nga Juventusi dhe për t’i dhënë mbrojtjes atë figuri lideri që i mungonte, por edhe në sajë të shiritit të kapitenit. E megjithatë, sipas medieve italiane, diçka nuk po shkon dhe duket se pikërisht kritikat e mbrojtësit dhe personaliteti e arroganca e tij kanë bërë që më të vjetrit të revoltohen dhe, madje, thuhet se gjysma e skuadrës nuk shkon mirë me të dhe s’është dakord me mënyrën se si Bonuçi sillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online