Nga kategoria e shtatë gjermane te Kukësi, një ganez kërkon mrekullinë

0

Kukësi po bën përforcime serioze, por ashtu si në të shkuarën, gjen kohën të bëjë edhe ndonjë provë të çuditshme, sepse shpesh afron edhe lojtarë të panjohur e pa CV.

Një rast i tillë është edhe ai i sulmuesit Ramzi Xhan, 23-vjeçar ganez, i cili vjen nga klubi gjerman Lauhhau-Lauheker, që merr pjesë në KraisLiga, kategoria e shtatë e futbollit gjerman, natyrisht futboll amator. Ku e ka gjetur Kukësi, është një mister që nuk ka gazetar ta zbulojë dhe nuk po mundohemi as ne.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.