Në rrugën e Gledi Micit, një tjetër futbollist i Skënderbeut kërkon të njëjtat hapa

0

Teksa jemi në merkaton e dimrit, me shumë interes pritet të shihet situata e Skënderbeut, nëse do të kemi largime të reja pas situatës së vështirë që po kalohet. Mbrojtësi Bruno Dita e ka pohuar se mund të largohet nga korçarët. Në skenë del emri i Shkëndijës së Tetovës.

Të njëjtën rrugë do e ndiqte kohë më parë Gledi Mici, që ka një vend titullari dhe të padiskutueshëm te Shkëndija. Atje po kthehet në një futbollist kyç, ndërsa ekipi shqiptar i Tetovës kërkon një tjetër gjetje nga Skënderbeu. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.