Mot i frikshëm në Angli, Sandërlendi mendon për të pastrehët

0

Anglia është në kaos për shkak të motit të ftohtë dhe borës që ka pushtuar vendin, diçka që nuk ndodhte prej shumë vitesh, ndaj situata është mjaft serioze dhe natyrisht ata që e vuajnë më shumë këtë janë të varfrit dhe të pastrehët.

Për këtë arsye, Sandërlendi ka menduar të japë kontributin e vet, duke transformuar një zonë të stadiumit në një zonë për të strehuar personat e pastrehë dhe në vështirësi nga moti i keq.

Në dhomën e veçantë do të ofrohet ushqim dhe pije, përveçse fjetje për natën.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.