Magani e ndan mendjen, kthehet dhe firmos te Feronikeli

Histori për humor sportiv ajo e Artur Maganit, i cili para pak kohësh u prezantua te Feronikeli, pas largimit nga Liria, por duket se prezantimi ishte fiktiv, sa për show, sepse kontratë nuk kishte firmosur.

Për këtë arsye, ditët e fundit i biri i Gugash Maganit u bashkua me Partizanin, por nuk dihej nëse ekzistonte ndonjë marrëveshje për praninë e tij në kupat e Europës, apo më tej.

Gjithsesi, dalja në stërvitje me Partizanin ka dhënë efektin e duhur, sepse presidenti i Feronikelit, Naser Ramaj, ka udhëtuar për në Shkodër, ku ka biseduar me sulmuesin dhe ka ardhur edhe nënshkrimi i kontratës.

Kjo do të thotë se shfaqja e Maganit në Tiranë ka qenë thjesht kalimtare, sepse tashmë e ka firmosur kontratën në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online