Lorenc Jemini shikon përtej: Flamurtari është i rrëzuar, në ato ujëra është edhe Vllaznia

Në emisionin “Procesi Sportiv” ka pasur një analizë nga ana e Lorenc Jeminit sa i përket Superiores, por edhe asaj që pritet të ndodh në të ardhmen. Sipas Jeminit, Flamurtari është i rrëzuar nga elita e futbollit shqiptar, duke parë renditjen e pikëve.

“Duke parë renditjen, ka mbaruar thuajse gjysma e kampionatit dhe kemi Flamurtarin që është shumë larg. Për mua nuk shoh dritë në fundin e tunelit dhe Flamurtari është i rrëzuar. Gjithashtu në ato ujëra është edhe Vllaznia, për vendin e “Play-Off” që është shumë afër me Skënderbeun. Sa i përket ekipit korçar, edhe kaq pikë janë marrë shumë, duke ditur dënimin që ka”, ka thënë Jemini. /Sport Ekspres/