Kampionët dallojnë me detaje, vlerësojnë lartë vështrimin e pagabueshëm të Izmir Dodës

0

Nga Klaudio Ndreca

Kampionët dallohen gjithmonë nga detajet! Për të mbërritur në suksesin e madh nuk është vetëm puna e atyre që janë në skenën kryesore, por e një grupi të palodhshëm në prapaskenë që bëjnë të mundur shfaqjen kryesore.

Tirana ka vlerësuar lartë edhe vështrimin e pagabueshëm të Izmir Dodës. Është thuajse e pamundur që një figurë sportive shqiptare të mos ketë një fotografi të bukur nga Doda. Punë e palodhshme dhe kontribut prej vitesh për të nxjerrë momentet më të bukura dhe me një fotografi nga ndeshja që flet më tepër se të gjitha fjalët. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.