Kampionati rajonal U-14 për femra/ Lapraka ngre lart trofeun e kampiones në zonën e Tiranës

0

Lapraka është shpallur kampione e edicionit të dytë të kampionatit rajonal për femra U-14 në zonën e Tiranës. Ky kampionat u zhvillua nga Zyra Rajonale e Tiranës për gjashtë muaj me radhë, nga janari në muajin qershor, ku 13 skuadra vajzash u bënë pjesë e kësaj gare, që ka si synim argëtimin dhe afrimin e vajzave të vogla me sportin më popullor në Shqipëri.

Kampionati ishte i organizuar në dy grupe, ku njëri grup përbëhej nga gjashtë skuadra, ndërsa grupi tjetër nga shtatë skuadra, me ndeshjet që u zhvilluan me sistemin vajtje-ardhje. Dy ekipet më të mira të çdo grupi kaluan në fazën play-off, ku fillimisht u zhvilluan gjysmëfinalet, ndërsa në finale Lapraka kishte përballë ekipin e FC Ternit ku arriti të triumfojë me shifrat 4-1 në ndeshjen e zhvilluar në fushën sportive pranë shkollës Harry Fultz.

Lapraka është shpallur kampione e edicionit të dytë të kampionatit rajonal për femra U-14 në zonën e Tiranës. Ky kampionat u zhvillua nga Zyra Rajonale e Tiranës për gjashtë muaj me radhë, nga janari në muajin qershor, ku 13 skuadra vajzash u bënë pjesë e kësaj gare, që ka si synim argëtimin dhe afrimin e vajzave të vogla me sportin më popullor në Shqipëri.

Kampionati ishte i organizuar në dy grupe, ku njëri grup përbëhej nga gjashtë skuadra, ndërsa grupi tjetër nga shtatë skuadra, me ndeshjet që u zhvilluan me sistemin vajtje-ardhje. Dy ekipet më të mira të çdo grupi kaluan në fazën play-off, ku fillimisht u zhvilluan gjysmëfinalet, ndërsa në finale Lapraka kishte përballë ekipin e FC Ternit ku arriti të triumfojë me shifrat 4-1 në ndeshjen e zhvilluar në fushën sportive pranë shkollës Harry Fultz.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.