Jo vetëm Realdo Filin, Luftëtari pezullon tjetër futbollist dhe e dërgon tek të rinjtë

Luftëtari është duke përjetuar një moment shumë të keq dhe skuadra është duke vuajtur për pikë. Në kushte të tilla, është duke bërë edhe analiza ekipi, për të parë se çfarë nuk ka shkuar gjatë kësaj kohe.

Dënimet kanë qenë të rrepta, aqsa është vendosur edhe për largimin e një prej futbollistëve më të mirë, Realdo Filin. Ky i fundit nuk ka qenë në formën dhe nivelin e pritur në ndeshjet e fundit dhe kjo ka mjaftuar për të marrë ndëshkimin, për t’u stërvitur me të rinjtë.

Gjithashtu edhe Andi Renja do të jetë një tjetër futbollist që do të stërvitet me të rinjtë e Luftëtarit, sipasojë e dënimeve të ardhura nga klubi. /Sport Ekspres/