Ish-ministri Bode dhe akuzat për Skënderbeun: Thashetheme!

0

Ish-ministri i qeverisë Berisha në vitet 2010/11, periudhë kur u ngrit në piedestal Skënderbeu, Ridvan Bode, është përmendur në raportin e fundit të UEFA-s, ku kërkohet dënimi i Skënderbeut me 10 vite jashtë Europës. Asgjë e re, është dosja e para dy viteve në fakt, por këtë radhë nuk bëhet fjalë për përjashtim për një vit, sepse kërkohet një dekadë përjashtim.

Megjithatë, i pyetur nga “Birn”, Bode është shprehur se janë të gjitha thashetheme.

“Janë të njëjtat thashetheme të dy viteve më parë. Një qëndrim publik e kam mbajtur atëherë, nuk ka asgjë të vërtetë”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.