Ide e pabesueshme e Hertës, tatuazh për të hyrë falas në stadium!

0

A do ta bënit një tatuazh për të fituar një abonim të përjetshëm në stadium, për të parë falas ndeshjet e ekipit të zemrës?

Në Berlin sfida ka nisur: Herta u ka dhënë kohë deri më 8 shkurt tifozëve të vet që të bëjnë tatuazhin e abonimit të përjetshëm.

Subjekti është i përcaktuar qarte: flamuri i Hertës, plus një hartë të Berlinit, si dhe një kod, i cili praktikisht është bileta për të hyrë në Olympiastadion, pa pasur nevojë për biletë shtesë.

Age dhe bojë, si dhe shumë dashuri për Hertën: kaq vlen hyrja përjetë falas në stadiumin e Berlinit.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.