Gati për të nisur votimi, caktohen anëtarët e komisionit të verifikimit

Po ashtu janë caktuat dhe anëtarët e komisionit të verifikimit të mandateve, ku bie në sy presidenti i Skënderbeut, Ardian Takaj dhe ai i Tiranës, Refik Halilit.

Komisioni i verifikimit të mandateve: Refik Halili, Ardian Takaj, Fehmi Mëziu , Ismet Saliaj, Vladimir Ajazaj.

Tashmë janë akomoduar dhe delegatët ndaj pritet që pas pak të nisë dhe votimi, por më herët do të flasin dhe kandidatët Duka, Fino dhe Hala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online