Formacioni i javës në Superiore, Luftëtari dhe Skënderbeu bëjnë thuajse gjithë ekipin

Superiorja e ka mbyllur javën e 18 të saj, pas pushimeve të dimrit. Një nga surprizat më të mëdha ishte në Gjirokastër, atje ku djemtë e rinjë arritën që të ndalnin ekipin më të mirë në kampionatin shqiptar sa i përket cilësive individuale, Kukësin.

Pikërisht për këtë arsye nuk mund të mungonin tre futbollistë prej kësaj skuadre në formacionin e javës të ideuar nga “Sport Ekspres”, pasi përtej rezultatit të marrë që është vetëm një pikë, arritën të barazonin vlerën e investimeve të mëdha vetëm me djemtë e rinjë. Nga ana tjetër shumë protagonistë ka edhe nga Skënderbeu që u tregua heroik në atë përmbysje ndaj Partizanit në shifrat 3-2. /Sport Ekspres/

Formacioni i javës: Koliçi(Skënderbeu), Açka(Luftëtari), Isufi (Luftëtari), Turkaj(Laçi), Ndecky(Skënderbeu), Shehu(Laçi), Bregu(Skënderbeu), Hygor(Vllaznia), Kale(Tirana), Lika(Luftëtari), Krasniqi(Skënderbeu)