Federata e Peshëngritjes në errësirë për Begajn: Nuk na kanë njoftuar që ka dalë pozitive për doping!

0

Romela Begaj pozitive për doping, lajm tronditës për peshëngritjen dhe gjithë sportin shqiptar, edhe pse natyrisht do të duhet edhe konfirmimi i analizave B, rutinë në raste të tilla.

Gjithsesi, Federata e Peshëngritjes nuk dika gjë, sipas presidentit Elez Gjoka, i cili për gazetën deklaron: “Nuk e di nga ka ardhur lajmi, sepse ne nuk kemi marrë asnjë njoftim zyrtar. Nëse është e vërtetë, do të ndjekim gjithë procedurat, por jemi të bindur që Begaj është e pastër dhe duket një tentativë për t’i zbehur suksesin e për t’i hequr medaljet. Nëse dikush gënjen, do të përballet me gjyqin”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.