Emocionuese/ Ankesat e kota për të justifikuar dështimet, Andi Cani me shikim të kufizuar komenton Europianin

Gjithmonë zgjedhim që të ankohemi dhe të justifikojmë dështimet për mungesën e dëshirës në kryerjen e punës. “Shqipëria nuk bëhet, e pamundur t’ia dalësh”. Por gazetari Andi Cani, me shikim të kufizuar, nuk ka hequr kurrë dorë nga ëndrra e tij për të raportuar ndeshjet në televizion. Sot Cani ishte i ftuar në emisionin “Sport Magazine” që transmetohet në “Ora News” për të komentuar ndeshjet e Europianit.

Vështrimi përtej nëpërmjet trurit dhe inteligjencës është më i rëndësishmi dhe gazetari në fjali e zotëron këtë cilësi. Një moment emocionues që vjen në media ku Cani ka marrë përqafimin e Altin Sulces, njëkohësisht edhe fjalën e tij se do t’i krijojë mundêsinë e kushteve të punës duke nisur nga dhurimi i një lap topi të munguar./Sport Ekspres/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online