Duka paraqet raportin e 2017, Demi braktis sallën

0

Presidenti në fuqi i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, ka lexuar raportin për vitin 2017, duke bërë një pasqyrim të gjithë aktivitetit të Federatës, nga kampionati, të investimet dhe puna me ekipet kombëtare.

Para fjalës së Dukës, presidenti i Partizanit Gazmend Demi dhe ai i Lushnjës Fatos Tushe kanë braktisur sallën.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.