Dështon kalimi i Ndojt te Verona

0

Edhe Breshia ka bërë çmos që të mbajë Ndojn. Në fakt, talenti i Shqipërisë, që është blerë për 1,3 mln euro nga Roma, do të vijojë derin në fund të sezonit dhe më pas do të shihet se çfarë do të ndodhë, me Romën që është gati ta kthejë në bazë, pasi e mori tepër të ri nga Padova. Sakaq, Breshia bëri një tentativë finale për ta huazuar te Verona, në këmbim të Marko Fosatit, pasi ky i fundit nuk pranoi. Në verë mund të ndodhin shumë gjëra, ndërkohë që Ndoj do të vijojë me “dallëndyshet”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.