Daja: Fitore për tifozët, tani i meritojmë pushimet

0

Ilir Daja shkon i qetë me pushime, Skënderbeu i tij është i pari dhe më shumë pikë avantazh. Fitorja e sotme ndaj Teutës është për tifozët: “E mbyllëm ashtu siç e filluam vitin. Gjej rastin të falënderoj tifozët dhe ua kushtoj atyre fitoren. Tani i meritojmë disa ditë pushim dhe ndonjë darkë për fundviti.

Soue? Duhet të vazhdojë të përpiqet dhe mos të vetëkënaqet me ato që ka arritur deri tani. Ishin disa momente që Soue duhet të bënte më shumë sakrifica. Goli nuk realizohet vetëm me aftësi sportive, por do edhe sakrificë”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.