CONEMBOL paraqiti kërkesë për ta dërguar në 25 minuta pushimin mes pjesëve, vjen përgjigja zyrtare për variantin e ri

Konfederata e Amerikës së Jugut (CONEMBOL) ka paraqitur një kërkesë të re. Sipas variantit të saj, pushimi mes pjesëve duhet të kalojë nga 15 në 25 minuta. Pasi e ka shqyrtuar këtë propozim të ri, organet më të larta të futbollit kanë vendosur që ta hedhin poshtë kërkesën.

Me arsyetimin e tyre, kjo zgjatje e pushimit mes pjesëve do të ndikonte negativisht te futbollistët. Një përpjekje e tillë ishte bërë edhe në vitin 2009, ku arsyeja kryesore është përfshirja dhe përfitimi nga më tepër biznese që kërkojnë të reklamohen. /Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online