“Arena Kombëtare” në kryeqytet, zbulohen tre kompanitë që duan të drejtën e emrit

“Arena Kombëtare” është gati të mirëpres tifozët shqiptarë për ndeshjet që Kombëtarja do të ketë në muajin tetor. Por procesi po vijon për kompaninë që do të ketë të drejtën e mirëmbajtjes së stadiumit dhe vendosjes së emrit të ri në këtë arenë.

Kështu presidenti i FSHF-së, Armand Duka, ka thënë se ky proces nuk do të jetë i nxituar dhe do të kërkojë kohën e saj, që kompanitë të dërgojnë të gjithë informacionin e nevojshëm për t’u shqyrtuar.

“Report TV” zbulohen deri tani tre kompanitë e para që kanë shfaqur interesin e tyre për të marrë mirëmbajtjen e stadium dhe të drejtën e emrit. Bëhet fjalë për kompaninë e hidrokarbureve, “Bolv Oil”, për të vazhduar me kompaninë telefonike “Vodafon” dhe atë të sigurimeve “Sigal”. Sipas asaj që raportohet, çdo kompani që kërkon t’i vendos emrin e saj stadiumit, duhet të paguajë 3 milionë euro për një afat 5-vjeçar. /Sport Ekspres/