Anulohet miqësorja me Norvegjinë!

Shqipëria nuk do të luajë përballë Norvegjisë në datën 14 nëntor… Negociatat me ekipin skandinav nuk kanë shkuar mirë dhe në fund nuk është arritur një akord, duke qenë se federata norvegjeze ka publikuar sot programin dhe do të përballet në nëntor me Sllovakinë dhe Maqedoninë. Kështu, FSHF duhet të negociojë me një tjetër federatë, teksa koha shtrëngon dhe rreziku se mund të përballemi me një ekip të dorës së tretë është i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online