Shembull/ Arbitri Laver Alla lë bilbilin dhe uniformën, shkon për të shpëtuar njerëzit në Durrës

Një shembull i vërtetë vjen nga arbitri i Superiores, Laver Alla. Këtë herë duke lënë uniformën e arbitrit dhe bilbilin, për të shpëtuar njerëzit dhe për t’i ardhur në ndihmë banorëve. Alla ka qenë për të dhënë kontributin e tij në hotelin e shembur “Mira Mare”.

Këtu duhet të theksojmë se arbitri nga Lushnja është me detyrë si specialist i zjarrëfikses në qytetin e tij, por nuk ka ngurruar për të dhënë një shembull të madh me angazhimin e pakursyer për shpëtimin e qytetarëve shqiptarë. /Sport Ekspres/