Ndryshimet në Superioren e kësaj fundjave, heshtja dhe shiriti i zi në krahë

Ajo tragjedi dhe katastrofë e natyrës që nisi në datën 26 nëntor, mori mbi 50 jetë njerëzish, duke plagosur qindra të tjerë, por njëkohësisht duke kaluar në panik gjithë Shqipërinë. Pavarësisht se qetësia është rikthyer disi në vendin tonë, gjurmët mbeten ende.

Gjithsesi futbolli shqiptar do të rikthehet pas asaj shtyrje për shkak të tragjedisë së sipërpërmendur. Njëkohësisht edhe me disa ndryshime nga më parë, që në fakt nuk do të respektohen vetëm nga Superiorja, por edhe në ligat e tjera të futbollit tonë.

Për ta nisur me 1 minutë heshtje takimin dhe me shiritat e zinjë që do të mbahen në krahë nga futbollistët, në përkujtim të viktimave. /Sport Ekspres/