McGregor marrëdhënie intime me gruan përpara fotografit, ikona e UFC-së kujtohet vonë për mbulesën

McGregor ka njoftuar pak kohë më parë se e ka mbaruar karrierën e tij profesionale dhe se tani dëshiron që të shijojë jetën në maksimum. Premtimin është duke e mbajtur teksa së fundmi është duke përshkruar Cote d’Azur me gruan e tij, me një jaht luksoz.

Por sigurisht që sa herë flitet për McGregor, bëhet fjalë për bëma nga më të ndryshmet. Këtë herë ikona e UFC-së ishte duke kryer marrëdhënie intime në sy të fotografit. Kur e ka kuptuar se në largësi kishte edhe një person të tretë, McGregor është mjaftuar me vendosjen e një mbulese për të vazhduar një marrëdhënie intime, që në fakt nuk mbeti edhe aq e tillë. /Sport Ekspres/