Mbrëmja që nuk do të harrojë kurrë, Tefik Osmani merr një copë të fushës në shtëpi

Mbrëmja e sotme në “Air Albania” ishte historike për Tiranën, që ka thyer një mallkim pas 5 viteve radhazi pa marrë një fitore në derbi ndaj Partizanit. Por në 13 dhjetor të 2019, ka ardhur triumfi me rezultatin 1-2 falë golave të Bathës dhe Kobina.

Këtë mbrëmje nuk do ta harrojë kurrë as Tefik Osmani, që është kujdesur për të marrë edhe një copë të fushës me vete në shtëpi, si një kujtim të bukur dhe të paharrueshëm të derbit. /Sport Ekspres/