Legjenda e United tallet me “djajtë e kuq”: Si të shohësh një plak në shtrat, të gjithë zhgënjehen në fund

Manchester United nuk është një gjendje të mirë në kampionat dhe kritikat kanë vërshuar nga të gjitha anët. Këtu futet edhe vetë legjenda e kësaj skuadre, Eric Cantona. Nëpërmjet një video të shpërndarë së fundmi, Cantona shprehet se të shohësh United është njësoj si një plak që bën dashuri, ku sado të provohet, do të ketë zhgënjim.

“Të shohësh Manchester United tani, është njësoj si një i moshuar të bëj dashuri. Ti e provon aq shumë, por në fund të gjithë do të ngelen të dëshpëruar. Kur unë i them këto gjëra, më falni, për dashuri dhe të moshuar, nuk po flas për veten time, sepse unë…”, ka mbyllur përshkrimin e tij për situatën aktuale Cantona. /Sport Ekspres/