Këlcyra me vendimin shembullor, rrogat e lojtarëve shkojnë për familjet e prekura

Ekipi i Këlcyrës vjen me një vend shembullor, duke iu bashkuar gjithë sensibilizimit të madh që ka ardhur në orët e fundit për familjet shqiptare. Kjo pasi tërmeti në mesnatë ka shkaktuar viktima dhe qindra të plagosur, duke marrë një natyrë katastrofale.

Nëpërmjet një reagimi në “Facebook”, Këlcyra njofton se rrogat e disa prej futbollistëve të saj që janë dënuar, do të shkojnë pikërisht për familjet në nevojë dhe bëhet fjalë për 6 milionë lekë. /Sport Ekspres/