Hulku la gruan për mbesën e saj, letra e kësaj të fundit: Më fal hallë! E di se çfarë po mendon

Në Brazil ka një kulturë tjetër dhe herë pas herë lexojmë raste që të çudisin. Një prej tyre është edhe ai i sulmuesit të njohur brazilian, Hulk.  Pas 12 vitesh martese dhe me tre fëmijë që ka me partneren Iran Angelo de Souza, i ka dhënë fund për t’u lidhur me mbesën e saj që quhet Camila. Kjo e fundit i ka nisur edhe një letër hallës së saj, për t’i shpjeguar gjithë situatën e krijuar, megjithëse në këtë moment, fjalët mbeten gjithmonë të tepërta.

“Halla Iran, unë nuk dua t’ju them se ky mesazh nuk është një shpjegim apo justifikim i asgjëje. Më duhej të vija këtu për t’ju thënë disa gjëra që për fat të keq rrethanat nuk më lejojnë t’i them personalisht. Edhe pse është e parëndësishme për ju tani, por unë ju dua shumë, kështu që unë po flas këtu. Me të vërtetë dua që ju të dini gjërat për të cilat ndoshta të gjithë do të flasin ndryshe, spekulime të thjeshta, por me të vërtetë nuk i gjykoj sepse të jashtmit nuk dinë absolutisht asgjë dhe shumicën e kohës thjesht duan që situata të jetë më e keqe. Ndër të gjitha unë kam nevojë që ju ta dini se kurrë nuk kam dashur të jetoj jetën tuaj, ose se isha xheloze për diçka që keni jetuar, sepse unë e di se kjo është ajo që do të ndodhë në kokën tuaj dhe të gjithëve.

Ka qenë shumë e guximshme të përballesh me të gjitha këto, por nuk do ta bëja nëse nuk do të ishte e vërtetë, nuk do të dëshiroja që të ishte kështu … Betohem … kurrë nuk e imagjinoja se mund të ndodhë, por ne nuk e sundojmë zemrën, askush nuk është imun ose i përjashtuar nga të jetuarit më të mëdhenj të ndjenjave. Më vjen keq për gjithçka, nëse mund të zgjidhja, ne nuk do ta kalonim këtë, por jeta nuk rrotullohet ashtu siç e imagjinojmë. Ai më tregoi se nuk kishte shanse për një kthim të mundshëm dhe kështu ne e lejuam veten që të jetonim atë ndjenjë që ishte brenda nesh dhe u zgjua tani. Asnjë gjethe e vetme nuk bie pa lejen e Zotit … dhe kështu ne do të ndjekim planet e tij.

Unë ju them lamtumirë me lot në sy, sepse kam një dashuri të madhe … ju jeni e fortë, luftëtarë, nënë … ju admiroj SHUMË dhe nuk do të ndryshojë kurrë pa marrë parasysh atë që mendoni apo flisni për mua … respektoni momentin tuaj. Më fal nëse të kam bërë të vuash … dije që më lëndon shumë më tepër se ti.

Ju uroj nga fundi i zemrës sime … të gjithë lumturinë në botë, madje edhe më shumë sesa ta dëshiroj vete. Zoti ju bekoftë shumë!