Dikur kanë qenë te Partizani, shifra të çmendura në Kosovë: Kush i do, të paguajë 900 mijë euro

Mentor Zhdrella dhe Behar Maliqi janë dy lojtarët kryesorë të Llapit. Me nivelin e lartë që janë duke zhvilluar pretendimet janë rritur shumë nga klubi për shifrat e tyre. Më parë kanë qenë pjesë edhe e Partizanit, por tani kushdo që i dëshiron në merkato, duhet të paguajë 900 mijë euro për këta lojtarë. Një shifër që mund të konsiderohet e lartë, por nënkryetari i Llapit, Amursh Batatina e shkruan qartë:

“Mentor Zhdrella 500 mijë euro, ndërsa Behar Maliqi 400 mijë euro kush është i interesum le të lajmërohet te KF Llapi”, ka thënë Amrush Batatina. /Sport Ekspres/