Bonuci i rikthehet viteve të shkuara: Të gjithë e dinë, Milani më bëri të piqem si njeri

Leonardo Bonuci i kthehet viteve të shkuara dhe ka folur për periudhën kur ka qenë te Milani. Shumë diskutime do të kishte atëherë për këtë mbrojtës, që do të rikthehej sërish tek Juventusi. Në intervistën për mediat italiane, flitet sërish mbi këtë temë:

“Sot unë jam më i mençur se disa vjet më parë. Të gjithë e dinë se zgjedhja për të shkuar në Milano më bëri të piqem si njeri. Ishte një ndryshim i rëndësishëm, por mbase pak a shumë kisha nevojë për atë që isha në atë kohë. Sot, këtu në Juvetus, unë mendoj se mund të jap 100% sepse kam ndryshuar, kam gjetur një familje dhe shtëpi shumë mikpritëse, dhe arrij të marr maksimumin në këtë dimesion”, ka thënë Bonuci. /Sport Ekspres/