Bëhuni gati të shihni heroin e fundit të Tiranës! Fortunato largohet nga Kosova

Teksa afrohemi në derbin mes Tiranës dhe Partizanit, gjithmonë është e njëjta panoramë për mediat sportive. Lojtari që shfaq më shumë interes nga të kaluarit që kanë luajtur në derbi është padyshim Gilberto Fortunato. Kjo pasi flasim për heroin e fundit të Tiranës që i ka dhuruar një fitore në derbi ndaj Partizanit në 2014 dhe pavarësisht kalimit të kohëve, mbetet në fuqi realizimi i tij.

Para zhvillimit edhe të derbit më datën 13 dhjetor, do të jetë e njëjta situatë. Por këtë herë nuk do të flitet vetëm për derbin. Sipas asaj që raporton “Radio Star”, sulmuesi është larguar nga Drita me vendimin e drejtuesve, pasi sipas tyre, nuk ka arritur që të përshtatet. /Sport Ekspres/

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online