Andi Lila i falenderon për ndihmën: Ju grekët erdhët të parët, do të vij në Jananin me familjen

Andi Lila i ka falenderuar grekët për ndihmën e madhe që i kanë dhënë Shqipërisë, gjatë kësaj kohe të vështirë të rënies së tërmeteve shkatërruese. Në një intervistë për mediat greke, lojtari i Tiranës tregon gjithë këtë periudhë të vështirë që po kalon vendi ynë, por edhe falë ndihmës së pakursyeshme nga fqinjët tanë.

“Jam mirë me familjen time. Ekziston një psikologji e keqe në të gjithë Shqipërinë, sepse tërmeti është kaq i madh. Ka më shumë se 40 të vdekur. Fokusi është afër shtëpisë time. Unë nuk isha në Shqipëri kur tërmeti goditi dhe u ktheva menjëherë sepse të gjithë kërkojnë ndihmë.

Dua të falënderoj hapin e EMAK që erdhi direkt nga Greqia. Ekipi grek arriti së pari në Shqipëri. Tërmeti goditi në 4 të mëngjesit dhe ishte në Shqipëri në orën 6 të mëngjesit.
Ata janë të gjithë jashtë shtëpive të tyre me psikologji të keqe. Njerëzit janë të frikësuar sepse ka mbi 500 pas goditje dhe shumë janë mbi 5 Richter. Familja ime ishte në Shqipëri kur ra tërmeti. Ata e kanë përjetuar atë, kanë frikë, nuk kanë një psikologji të mirë dhe ne mund të vijmë në Janinë për disa ditë për tu qetësuar”, ka thënë Lila. /Sport Ekspres/