Aksidentohet me tre makina, presidenti i Skënderbeut dhe paniku i kaluar pas përplasjes

Një ngjarje që ka shkaktuar shumë frikë për Ardjan Takaj dhe bashkëshorten e tij ka ndodhur në ditën e djeshme. Presidenti i Skënderbeut ishte duke udhëtuar nga Tirana për në Durrës.

Por gjatë kësaj rruge është përplasur me tre makina të tjera në një moment, megjithëse nuk bëhet saktësisht i ditur segmenti rrugor. Kjo tronditje fatmirësisht nuk ka sjellë asgjë tjetër serioze veç frikës së kaluar në ato momente. E gjithë ngjarja raportohet nga “ABC News”, ndërsa dëme ka pësuar vetëm makina Benz ML që po drejtohej nga ana e Takajt. Gjendja shëndetësore e presidentit të Skënderbeut është shumë e mirë, po ashtu si edhe e bashkëshortes së tij. /Sport Ekspres/