“Ti ke një nënë të bukur dhe unë do të mbrojë përgjithmonë”, Taulant Xhaka i bën dedikim të birit

Taulant Xhaka ka marrë lajmin më të bukur në këto kohë të trishta, duke u bërë baba për herë të parë. Emrin e djalit do t’ia vendoste Klevis, ndërsa lumturia ka qenë e jashtëzakonshme. Shumë gëzime në pak ditë, pasi dje ka festuar edhe datëlindjen e tij.

Nuk mund të mungonte edhe një dedikim nga luani i Kombëtares për djalin e tij të vogël, duke treguar dashurinë që ka pak kushte për gruan dhe se do t’i mbrojë përgjithmonë.

“Është datëlindja ime. Zoti dhe gruaja më bënë dhuratën më të bukur dhe ky ishte ti djali im. Faleminderit që më bërë të jem babai yt. Ti ke një nënë të bukur e të bukur, një baba që do t’ju mbrojë përgjithmonë. Do ta dua nënën tënde pa kushte”, shkruan Xhaka. /Sport Ekspres/

 

 

View this post on Instagram

 

Today is my birthday. God and my wife gave me the most beautiful gift and that was you my son. Thank you for making me your dad. You have a strong beautiful mother, a father who will protect you forever.I love you and your mama unconditionally. @__arbnoraaaaaa__ Heute ist mein Geburtstag. Gott und meine Frau gaben mir das schönste Geschenk und das warst du mein Sohn. Danke, dass du mich zu deinem Vater gemacht hast. Du hast eine starke schöne Mutter, einen Vater, der dich für immer beschützen wird. Ich liebe dich und deine Mutter bedingungslos. Sot është ditëlindja ime. Zoti dhe gruaja ime më dhanë dhuratën më të bukur dhe kjo ishte ti djali im. Faleminderit që më ke bërë babanë tënd. Ju keni një nënë të bukur të bukur, një baba që do t’ju mbrojë përgjithmonë. Unë ju dua dhe nënën tuaj pa kushte.

A post shared by Taulant Xhaka (@tx.34) on