Valentino Rosi shtyn spektatoren, ajo e denoncon

0

Valentino Rosi në telashe: motoçiklisti i famshëm mund të përballet me drejtësinë spanjolle, për diçka që bëri në Valencia.

Duke kaluar me skuter mes turmës, Rosi u pengua nga një zonjë që po bënte fotografi, ndaj italiani e shtyu i nervozuar, për të kaluar.

Më pas Rosi kërkoi falje, por videoja u publikua dhe tani Ana Kabanija Vaskez po mendon ta denoncojë: “Kujtova se e bëri pa dashje, por kam parë videon dhe e bëri qëllimisht, ndaj do ta denoncoj, sepse kam edhe një të nxirë të vogël në këmbë”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.