Browsing

Video

(VIDEO) Penallti në shtesë dhe finalja shkon… në plehra!

Suzuki Cup është një kompeticion prestigjioz në Azinë Juglindore, që çdo dy vjet vendos përballë kombëtaret 3 pellgut rreth Tajlandës. Kjo e fundit është dominuese në këtë kompeticion, sepse e ka fituar 5 herë, por këtë vit është ndalur…