Mbështetja e pakursyeshme, presidenti i Mezanit sjell puntorët në Shqipëri

Një mbështetje të madhe dhe vëmendje ka marrë Shqipëria për këto orë të tragjedisë së përjetuar pas tërmetit të fuqishëm që solli edhe shumë viktima. Një mbështetje e madhe ka ardhur nga Kosova, për të lehtësuar sado pak këtë dhimbje.

Mes tyre është edhe presidenti i Gjilanit ku drejton edhe Gentian Mezani. Florim Zuka ka dërguar punëtorët e tij me makineritë e tyre në drejtim të Shqipërisë. Bëhet fjalë për kompaninë “Tali” që i gjenden pranë vëllezërve të tyre në këto momente të vështira. Ky vendim ka sjellë edhe përgëzimet e tifozerisë së Gjilanit, që luten për Shqipërinë. /Sport Ekspres/