Çmenduria te futbolli i femrave, Kinostudio për Guinness me 30 gola

0

Sot janë luajtur ndeshjet e javës së 16-të në futboll për femra dhe ka pasur një rezultat absurd, që nuk mund të mos bjerë në sy.

Kinostudio e vendit të tretë ka mundur 30-0 The Door!

The Door është e fundit në renditje, me vetëm një pikë në 16 ndeshje dhe thuajse 10 gola të pësuar për ndeshje, por gjithsesi shifra të tilla janë qesharake.

15 gola u shënuan në secilën pjesë, me një mesatare perfekte prej një goli çdo 3 minuta.

Me siguri në Europë mund të ketë rekorde të tilla, por natyrisht nuk mund të mos fërkosh sytë kur sheh shifra të tilla.

Shënuan 11 futbolliste, me Esi Lufon që shënoi 8 gola dhe kamerunasen Mari Estel Gufan që shënoi 6 gola.

2 ‘
R.Prendushi

(Auto.)

4 ‘
Goufan
16 ‘
 Esi Lufo
19 ‘
Esi Lufo
21 ‘
E.Pocesta
22 ‘
E. Lufo
24 ‘
S.Kasa
26 ‘
C.Lulaj
27 ‘
M. Goufan
28 ‘
E. Bajrakutaj
32 ‘
G.Lama
34 ‘
M.Goufan
35 ‘
C.Lulaj
37 ‘
E.Lufo
39 ‘
E.Lufo
47 ‘
E.Lufo
50 ‘
K.Myrtollarri
53 ‘
E.Lufo
54 ‘
S.Jova
58 ‘
G.Lama
60 ‘
M.Goufan
63 ‘
M.Goufan
65 ‘
A.Aliaj
68 ‘
E.Lufaj
70 ‘
M.Goufan
72 ‘
E.Lufo
74 ‘
D.Hoxhaj
76 ‘
G.Lama
80 ‘
S.Jova
85 ‘
E.Barjakutaj
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.