250 mijë euro në vit, Duka mes Panuçit dhe Zengës!

  Presidenti i FSHF-së ka “tkurrur” listën me emra, ndërsa këtë javë do të vendoset edhe për sa i përket drejtorit teknik: Sinjoreli dhe Kamoleze emrat Nga Anton Cicani Sikur të mos mjaftonte vapa e madhe që ka pushtuar Shqipërinë dhe temperaturat shpesh “afrikane”, presidenti i federatës shqiptare të futbollit, Armand Duka, që ende s’ka … Continue reading 250 mijë euro në vit, Duka mes Panuçit dhe Zengës!