Zyrtare, Besëlidhja nuk luan në Lezhë ndaj Tiranës

0

Besëlidhja do të presë Tiranën në vajtjen e gjysmëfinaleve të kupës, por nuk do të luajë në Lezhë.

Ashtusi kishte paralajmëruar, FSHF ka zbatuar rregulloren, sipas së cilët kriteret e licencimit ndryshojnë në gjysmëfinale. Kjo bën që Besëlidhja të penalizohet, pasi stadiumi i Lezhës është në kushte jo të mira, pa stola plastikë e me fushë mjaft të keqe.

Drejtuesit e Besëlidhjes pretendojnë se kanë bërë punime dhe presin inspektim të ri, por që do të jetë i kotë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.