Volfsburgu, skuadra më e mirë e 2015-s

0

Një titull që në dukje duket i tepruar, por praktikisht është i vërtetë. Skuadra e Volfsburgut është më e mira e momentit në Evropë. Në gjashtë ndeshjet e vitit 2015, “Ujqërit” kanë fituar pesë herë dhe barazuar një herë. Skuadra e Hekingut mesatarisht ka fituar 2.67 pikë për ndeshje. Pas Volfsburgut vijnë Liverpuli me 2.5 pikë për ndeshje (6 fitore dhe 2 barazime në 8 ndeshje) dhe Valencia me 2.44 pikë për ndeshje (7 fitore, 1 barazim dhe 1 humbje në 9 ndeshje).

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.