Vjen Kosova në Shkodër, vetëm 7 euro për të ndjekur vëllezërit tanë

0

Më 24 mars Kosova do të përballet me Islandën në Shkodër, pawi nuk ka ende një stadium të parametrave ndërkombëtare në Kosovë.

Federata e Kosovës ka publikuar listën e çmimeve të biletave dhe disa sektorë kanë bileta me 7 euro, një çmim goxha i leverdisshëm, për të ndjekur vëllezërit kosovarë në misionin e gjetjes së fitores së parë në historinë e vet në ndeshje kualifikuese.

Tribunat E2, E3, E4 = 7 Euro

Tribunat E1, E5 = 15 Euro

Tribunat D1, D4 = 15 Euro

Tribunat D2, D3 = 20 Euro

Tribunat C1, C5 = 15 Euro

Tribunat C2, C3, C4 = 7 Euro

Tribunat A, B = 55 Euro

Tribuna VIP = 110 Euro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.