Vieri në gjyq me Interin, ish-sulmuesi kërkonte miliona, por del me “qindarka”

0

Kristian Vieri dh Interi, një “martesë” që nisi me 90 miliardë lira të paguara te Lacio në vitin 1999 dhe që përfundoi në verën e vitit 2005. Vite me shumë gola për Vierin, por asnjë titull kampion për Interin, ndërsa thuajse një dekadë më vonë Vieri zbuloi se Interi e përgjonte.

Në vitin 2012 ish-sulmuesi paditi Interin për shkak të përgjimeve telefonike dhe spiunimit që i bënte Interi, duke kërkuar 12 milionë euro dëmshpërblim nga Telecom dhe 9,25 nga Interi.

Në shkallën e parë Vieri fitoi, por vetëm 1 milion euro, ndërsa pas apelit dëmshpërblimi u ul në 80 mijë euro për Telecom dhe 40 mijë për Interin.

Tani Vieri merr një tjetër goditje, sepse Gjykata e Apelit në Milano ka hedhur poshtë edhe kundërapelin e tij, ndërsa e ka detyruar të paguajë 33 mijë euro për shpenzimet gjyqësore që kanë pasur Interi dhe Telecom Italia.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.