(VIDEO) Truproja e mundësit nxjerr pistoletën!

0

Kemi pare shpesh skena dhune, kemi pare edhe goditje te palejuara, por armet ne nje salle lojerash me dore apo ne nje pallat sporti jane te ekzagjeruara, sidomos kur ato ndodhin gjate nje ndeshje ne mundje mes dy atleteve te rinj… Episodi dhe video qe ka bere xhiron e botes ne Rusi, ne qytetin Oskol, ku nje mundes i ri ne moshe, i biri i nje multimiliarderi, tregtues nafte, ka humbur ndeshjen e tij, teksa i eshte hakrryer rivalit, por aty ka shperthyer nje sherr masiv, teksa ne ate moment, njeri nga truprojat e djaloshit, ka nxjerre pistoleten dhe gjendja s’ka degraduar ne fatalizem vetem per ceshtje momenti…

https://www.youtube.com/watch?v=3MeY1Wt958M

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.