(VIDEO) Tërheq kamionin me dhëmbë dhe ndal golf 2-sh me shpatull, njihuni me Hulkun e Kosovës

0

Shkelzen Sylaj nuk është aspak një njeri normal. Djaloshi nga Kosova njihet për forcën e tij të lartë fizike dhe ushtrimin e aktiviteteve të rrezikshme. Shkelzenin nuk e sheh thjesht duke ngritur pasha për masën muskulare. Ai teston veten në një tjetër nivel. Tërheq një kampion 6.5 ton me dhëmbë dhe ndalon një golf 2-sh me anë të shpatullës.

Në një intervistë së fundmi për Klan Kosova, Shkëlzeni tregon rrezikun e këtij sporti ekstrem. Ai thotë se në Europë dhe më gjerë ka mjaft kolegë të tij që ushtrojnë këtë sport i cili rreziqet i ka prezente gjithmonë. I bindur se një ditë do konkurojë në arenat Europiane, i riu nga Kosova tregon edhe ngacmimet e para me video që kolegëve/kundërshtarëve të vij u dërgon për ta parë./Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.