(VIDEO) “Risia” në Lega Pro, zihen përpara derbit!

0

Kemi parë futbollistë që kapen me duar, grinden, shtyhen, shahen dhe madje ndonjëherë edhe lëshojnë ndonjë grusht pas një ndeshje të tensionuar, derbi apo finaleje e gjysmëfinaleje, ku arbitri ka pasur ndikim… Por, në Lega Pro, liga e tretë italiane, ndodh e pabesueshmja. Gjithçka nga këto që sapo folëm ndodhi përpara ndeshjes, gjatë nxehjes. Jemi në Foxhia-Leçe (do të përfundojë 3-0), ku lojtarët kapen me duar dhe bëhet një rrëmujë në mesfushë… Shikoni videon për më shumë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.