VIDEO | “Po të lind gruaja”, Henderson i jep lajmin e gëzueshëm kameramanit

0

Kapiteni i Liverpulit është bërë protagonisti i një episodi mjaft të veçantë dhe gjithçka është kapur nga kamerat.

Gjatë përgatitjeve për një video për rrjetet sociale të klubit, Henderson po mbante pranë celularin e një prej kameramanëve, ku papritur vjen një mesazh nga gruaja e kameramanit, e cila lajmëronte bashkëshortin e saj se po lindte fëmijën.

“Telefoni i kujt është ky. A mos është gruaja juaj shtatzënë? Më duket se duhet të nxitoni”, i tha futbollisti kameramanit fatlum, i cili ia ktheu me një batutë. “Mos e vrit mendjen, ajo do të jetë mirë të paktën edhe për 20 minuta”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.