(VIDEO) “Nga Shqipëria na vijnë lojtarë pa nivel”/ Skuadra e Gjilanit i rikujton Lokajt një nga golat e çmendur të Prognit

0

Deklaratat e komentatorit Andi Lokaj kundër Kombëtares së Shqipërisë dhe lojtarëve shqiptarë kanë qënë të vazhdueshme kohët e fundit. Sulmet janë adresuar edhe ndaj gazetarëve shqiptarë, me një mllef dhe inat që askush nuk e di se nga po i buron Lokajt. Komentatori akuzon për përçarje mes shqiptarëve të Shqipërisë dhe shqiptarëve të Kosovës por po tregon se faktori kryesor i këtyre nxjitjeve po behët ai vet.

Lokaj në një nga deklaratat e fundit shprehej se drejt Kosovës kanë mbërritur shumë lojtarë të Shqipërisë të cilët janë pa nivel për ligën e tyre të futbollit. E ndoshta këtu komentatori ka dashur të prek pak skuadrën e Gjilanit e cila nën drejtimin e trajnerit Mezani u rigjenerua me shumë lojtarë të afruar nga Superiorja shqiptare. E për t’i kujtuar Lokajt se deklaratate tij janë për show mediatik, nga i cili komentatori po kërkon vëmendjen e munguar./Sport Ekspres/

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.